Klubbkøpp 2 - mandag 20.05

 

Sesongens andre klubbkøpp arrangeres på mandag fra Fløta. Grunnen til at det arrangeres mandag og ikke torsdag som vanlig, er at vi skal samkjøre det med Råtass. Vi håper så mange som mulig kommer slik at våre råtasser får en følelse av hvordan det er å være på trening/løp med resten av klubben!

(16. mai 2019) - -

 

Løypene har denne gangen mellomdistanselengde. A-løypa er 4km, B-løypa er 2,9km og N/C-løypa er 1,8km. I tillegg er det selvfølgelig ei råtassløype for råtassene på 0,8km. Det er plass til noen biler på parkeringa nede ved Fløta i enden av Støperigutua, ellers er det parkering ved Ådalsbruk skole. 

Påmelding til klubbkøppen kan gjerne gjøres på Eventor på forhånd her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11654. Det vil som vanlig også være mulig å melde seg på ved oppmøte. Fint om de som husker det tar med egen kartplast (A4)

I resultatene fra første klubbkøpp kom vi dessverre ved en feil til å rangere noen som er for unge til å kunne rangeres etter idrettens reglement. Vi må derfor understreke at de som er yngre enn 11 år egentlig ikke skal rangeres, og klubbkøppresultatene etter første løp må derfor korrigeres deretter. Alle barn under 11 som løper 4 eller flere klubbkøpper vil premieres!

For alle andre fungerer klubbkøppen slik at det etter hvert løp lages en sammensatt og uhøytidelig resultatliste som er "korrigert" etter en individuell faktor som er avhengig av nivå, alder og kjønn. Ut fra den korrigerte og samlede resultatlisten gis det poeng i hvert enkelt løp, og den som har flest poeng etter alle 6 løpene vinner årets klubbkøpp! Det er for øvrig fire løp som teller i sammendraget, slik at man fortsatt har alle muligheter selv om man kanskje gikk glipp av det første løpet. I tillegg til totalvinner for damer og herrer er det en klasse for hhv jenter og gutter under 20. 

Fullstendig oversikt over årets klubbkøppløp (og alle treningsløpene) finner du her: http://www.lotenol.no/Aktiviteter/Treningsløp

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 403

Eldre artikkel WOD 2019
Nyere artikkel Norgescupseier til Marius
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen