Kart fra sesongens første treningsløp

22 o-klare løpere møtte opp på sesongens første treningsløp. Alle fant frem og var ved godt mot under kveldens treningsløp. 

(14. mai 2020) - -

Flertallet av løperne i kveld dro ut på løype som heter kort B, den er 3,7 km, men muligheten til å kutte ned til 2,4 km. Ellers var det en råtass, en av fjorårets ivrigste løpere Ivan. Han kunne fortelle at han hadde vært litt ivrig til første post da han hadde sett ryggen til noen andre, men de hadde en annen post. Akkurat det har jo alle o-løpere gjort, så det var en bra erfaring å få med seg! 

To av ungdommene, June og Henriette, fikk prøve seg på tennis-O. Det er en konkurranse hvor man starte med litt mellomrom, og konkurrerer om å komme til siste posten på av 3-4 poster, og deretter løpere videre til nytt startpunkt og nye poster. Jentene byttet da på hvem som startet først. Jentene synes det var morsomt med en økt hvor de kunne konkurrere litt mot hverandre. Legger også ut denne økt hvis det er noen andre som vil prøve seg på tilsvarende økt. 

Det var hyggelig og se så mange o-løpere igjen, og vi håper at smittevernreglene tillater at vi kan ha treningsløp videre også . Neste torsdag er det Kr.himmelfart og det blir ikke treningsløp da, men hvis det smittevernreglene ikke endrer seg vil neste treningsløp bli torsdag 28.05.20.  

Postene på løypene er merket med små postskjermer. Start og målpunktet er ikke merket, startpunktene på tennis-o er heller ikke merket i terrenget. Skjermene blir stående ut til minst 25.05. 

Løypene er som følger:

Lang A 5,6 km, kuttet lang 4,1 km.

Kort B 3,6 km, kutta B 2,4 km.

Råtass 1,8 km.

Dokumenter for nedlasting

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 339

Eldre artikkel Info om treningsløp 14.05.20
Nyere artikkel Ungdomsløp i Vang
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen