Info om treningsløp 14.05.20

På bakgrunn av nye retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og orienteringsforbundet har vi nå muligheten til å arrangere treningsløp. Første treningsløp blir torsdag 14.05.20 kl 18.00 ved Mosjødemninga. Start fra kl 18.00-18.15. 

(10. mai 2020) - -

Det er fra 7. mai åpnet for konkurranser med inntil 50 personer samlet samtidig, det betyr at vi kan arrangere treningsløp. Forutsetningene for å arrangere treningsløp er at vi overholder myndighetenes anbefalinger om antall, avstand, hygiene og berøring. I praksis betyr dette at det maks kan være 50 deltakere, treningsløpet er derfor bare åpent for medlemmer av Løten o-lag, alle skal til en hver tid overholde minimum 1 meters avstand til andre. Det vil heller ikke bli stempling på postene. 

Det er også viktig at personer som har symptomer på luftveisinfeksjon ikke kan delta/arrangere (heller ikke ved mildsymptomer) på treningsløpet. Dette gjelder også personer som er i karantene eller isolasjon. Personer i risikogruppe anbefales på generelt grunnlag å ikke delta i arrangementer. Enn så lenge gjelder myndighetenes pålegg fram til 15 juni.

Ved ankomst på treningsløpet må alle registrere seg med navn og telefonnummer hos ansvarlig på treningsløpet, 14.05.20 er Nina Smestad ansvarlig for dette. Link til informasjon fra orienteringsforbundet aktivitetsinfo til klubbene i disse smittevern-tider under.

Løypene det er tilbud om torsdag 14.05.20:

Råtass-løype 1,8 km

Kort B 3,6 km, mulig og kutte til 2,4 km.

Lang A 5,6 km, mulig og kutte til 4,1 km. 

Alle får utlevert kart av arrangement ansvarlig, det oppfordres til å ta med egen kartplast. Løypene blir lagt ut på hjemmesiden i etterkant (torsdag kveld eller fredag) og blir stående ute gjennom helga, så løpere både fra Løten o-lag og andre klubber er velkommen til å løpe den i etterkant av treninga. 

 

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 226

Eldre artikkel Treningsløyper uke 19
Nyere artikkel Kart fra sesongens første treningsløp
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen