Hovedløpet og o-landsleiren på Tynset

June og Henriette deltok på hovedløpet forrige helg og har i etterkant av det vært på o-landsleiren. Her kommer noen ord fra jentene om hvordan de har hatt det på Tynset.
(10. august 2019) - -

Vi (Henriette og June) har hatt noen flotte dager i Tynset med hovedløp og o-landsleir fra 2. til 7. august. Vi ankom på fredag og startet med en liten treningsøkt for å bli kjent med terrenget vi skulle løpe i.

På lørdag og søndag var det sprint og langdistanse. For meg, Henriette, gikk langdistansen ganske bra, startet med noen småbom, men er relativt fornøyd med slutten av løpet. Sprinten gikk litt dårligere, jeg hadde noen bom og dårlige veivalg som jeg tapte litt tid på. June sin beskrivelse av hvordan det gikk for henne: «Løpene for meg gikk ikke så bra. På langdistansen bommet jeg på de siste postene etter publikumsposten og på sprinten bommet jeg på en post som jeg brukte veldig lang tid på. Men jeg er fornøyd med at jeg ikke ble disket.» Begge to synes at det var et veldig fint terreng og at det var lettløpt store deler av løypa.

O-landsleiren var som i fjor: veldig gøy! På mandagen var vi på en litt over 6 timers lang fjelltur med gruppene våre. Det var spennende oppgaver underveis med samarbeid og konkurranser. På tirsdag var det trening og mor-o-løp/crazy-o som sto på planen. Treningen bestod av forskjellige runder man kunne velge mellom. June prøvde korridor og skråli orientering, mens jeg, Henriette, prøvde linjeorientering. Etter dette prøvde begge pre-o, som var ganske vanskelig, men også veldig gøy. Etter treninga var det en liten pause før det var mor-o-løp.

Det var fellesstart og en løype med mange utfordringer underveis. Det var ekstremt gøy og begge to kom på topp ti plassering! Siste dagen var det kretsstafett. June var på lag med noen fra Harstad/Tromsø og dem kledde seg ut som busker. Jeg, Henriette var på lag med Anne og Gaute fra Hedmark og vi kledde oss ut som rockestjerner, men vi ble disket siden den siste på laget var syk så vi manglet en. Vi begge syntes at det var veldig gøy å løpe! Vi har fått mange nye venner og masse god løpeerfaring denne uka og vi gleder oss allerede til neste år! Og diskoen var selvfølgelig også veldig gøy!

Tekst og bilder er fra June og Henriette

Kategorier: Nyheter, 14-16 årAntall visninger: 651

Eldre artikkel Orientering i alpelandskap
Nyere artikkel Siste del av Swiss o-week
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen