Hjemmeseier på Huldertrampen

Yngve Volden og Emilie Westli Andersen vant den lange Hulder-løypa. Seier ble det også til John Anders Bakke i Pyse-løypa og Johanne Berg i Mini-løypa.

(26. oktober 2019) - -
Snaut 120 stykker deltok på årets Huldertramp i flott høstvær. Det kunne faktisk ikke ha blitt bedre løpsforhold. Med så mange deltakere ble det en stor fellesstart og feltet spredte seg allerede fra starten gikk. Noen gampa rett på i terrenget, mens andre løp veg og sti for å spare krefter. Miniene var først i mål og det var henholdsvis Torbjørn Løkken, Hamar OK, Anne Marit Bordal, Ringsaker OK, Even Lien, Gjø-Vard OL og Johanne Berg, Løten o-lag, som stakk av med seieren i den korteste klassa.

Pyse-løypa var relativt lang i år og det ble vinnertid på 1:28:10. Dette klarte John Anders Bakke, med en behagelig seiersmargin på 3:44 ned til tidligere Løten-løper Trygve Hem Olsen. Hans kone, Elin-Kristin, vant kvinneklassen. Av våre var det sprekt av June og Henriette å løpe Pyse-løypa, og gjennomføre på fint vis.

I den lengste løypa lå det lenge an til seier for Marius Øie, som var ensam i tet. Han tråkka imidlertid over etter ca. 18 km og måtte lunte til mål. Yngve Volden var like bak og klarte å lure unggutta fra Elverum og Gjø-Vard på slutten. Dermed ble det seier på Yngve etter en løpstid på 2:10:24. Emilie Westli Andersen ble beste dame med tida 2:17:41. Hun hang med gutta ganske lenge, men mistet dem før andre matstasjon .Og apropos matstasjon: der var det veldig koselig. Rønnaug, Grete og Einar sørget for mat, drikke og bål. I mål var det mulighet for vaffel, kaffe, og julebrus for de ivrigste.

Takk til arrangørgjengen: Kristian, Arild, Steinar, Tove-Kristin, Knut, Ole Hans, Rønnaug, Grete og Einar, for en fin dag.

Har du glemt igjen noe så ta kontakt med Kristian Storsveen (se bildet)

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Råtass, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 769

Eldre artikkel Sprintcupresultater 2019
Nyere artikkel Oppstart av vintertrening
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen