Hjelp skiorientering til Universiaden

Arrangøren trenger din hjelp for å få skiorientering på programmet i 2021.
(26. juni 2019) - -
Hjelp ski-orientering til å bli en permanent idrett i Universiaden
Arrangøren trenger din hjelp for å arrangere ski-o i neste Universiade.
På årets tur til Russland fikk ski-o-løperne virkelig kjent på hvordan det er å være med på et stort mesterskap. Universiaden er et multisportarrangement for studenter. Bare OL er større i omfang. Dette mesterskapet kan man delta på til det året man fyller 25 og man fortsatt er student. I Krasnoyarsk i Russland i år var ski-o med for første gang. Når en idrett er med tre ganger på rad blir den med på programmet videre. I 2023 er det USA som er arrangør og de har bestemt seg for å ha med ski-o. I 2021 er det Sveits som er arrangør. De har veldig lyst til å ha med ski-o på programmet, men budsjettet er ikke stort nok. Det er her støtte fra enkeltpersoner, klubber og bedrifter kommer inn.

Arrangøren har sagt at de kan arrangere hvis pengene blir samlet inn for dem. Dermed har sveitserne startet et innsamlingsprosjekt for å få inn nok penger. Dette prosjektet er i sluttspurten og hvis nok penger blir samlet inn er det stor sannsynlighet for at ski-o kommer på programmet.
I skrivende stund har det blitt samlet inn 21 640 CHF, noe som vil si 86% av målet på 25 000 CHF. Prosjektet er åpent i 10 dager til, så man kan ikke tenke seg om for lenge.

For å støtte innsamlingen må man klikke seg inn på linken. Her kan man støtte med et valgfritt beløp, ingen beløp er for små. Betalingen skjer over nett og hvis innsamlingen ikke får inn nok penger får man pengene tilbake.

Siden er på tysk, men øverst på siden til høyre kan man skifte til engelsk ved å trykke på DE.
På den tyske versjonen skal man trykke på «Projekt unterstützen». Der bestemmer man hvor mye penger man vil støtte innsamlingen med. Videre må man skrive inn e-postadresse og fødselsår. Dermed blir du sendt videre til betaling. Etter at betalingen er gjennomført får man tilsendt bekreftelse på e-post.

Hvis linken ikke funker så gå inn på ibelieveinyou.ch og søk opp "with skis and map to the winter-universiade 2021".

Evine håper flere i Løten o-lag vil støtte innsamlingen og satser på å komme hjem med medaljer fra Sveits i 2021!

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 805

Eldre artikkel Trening 27.6 og sommertreninger
Nyere artikkel Et poeng fra sølv - endte på 11.plass
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen