Helgens verdenscup i orientering på TV

Det sendes orientering på TV i helga! Det sendes live fra verdenscupen i orientering i Halden. Neste år arrangeres VM i Halden og helgens verdenscup blir en prøve frem til neste år som er det første rene skog-VM. Helgens prøve-VM sendes på NRK med jaktstart lørdag og stafett søndag. 

(30. august 2018) - -
Det sende orientering på TV. Verdenscupen starter fredag med langdistanse, før det lørdag formiddag er prolog med løpstid på ca 25 min som danner grunnlag for jaktstart lørdag ettermiddag. Jaktstarten vises direkte på NRK. Start for damene er kl 17.00 og herrer kl 18.00. Løpstid (vinnertid) for både damer og herrer er beregnet til ca 45-57 min. 
  

Søndag sendes det orientering fra kl 10.00-13.30. Da er det stafetter for både damer og herrer, damene starter først med start på 1.etappe kl 9.15 og forventet målgang kl 11.10. Start for herrer kl 11.20 og målgang kl 13.20. 

Norge stiller med en stor tropp på både dame og herresiden. Magne Dæhli skal etter planen løpe alle løpene. Han er nok klar for å gjøre gode løp på hjemmebane og skape seg selvtillit med tanke på neste års VM. 

God o-helg enten om det blir som TV-titter eller som løper på KM på Lundseter og Kongsvinger!

FOTO: fra orientering.no

Kategorier: Nyheter, Senior, Løp, InternasjonaleAntall visninger: 303

Eldre artikkel Nammocup 4 med seier til June
Nyere artikkel Lagoppstillinger til KM stafett
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen