Halland 3-dagers 2019

Familien Berg har løpt Halland 3-dagers i helga.
(14. juli 2019) - -
På campingtur i Sverige la familien Berg turen innom Halland 3 dagars, et tradisjonelt sommer o-løp i Hallands län. Årets løp som var lagt til skogene i Rolfstorp, 1 time sør for Gøteborg og ikke langt unna Varberg, trakk drøye 2000 løpere hver dag.


Løpet inneholdt mellomdistanse på dag 1 og deretter 2 dager med langdistanse, hvorav siste dag var jaktstart for noen klasser, deriblant Henriette i D16. Vi ankom arena i den tro at det var relativt flatt terreng, men der tok vi grundig feil. Det var veldig mye bratt terreng, opp og ned, skrånende løvskog, knauser og kratt. På arena kunne man lære seg noen friske svenske gloser om ulendt terreng. Kort sagt mange muligheter til å løpe seg bort, men tørt og fint i skogen og moro likevel.


Fredag: Torstein bommet på omtrent alt, Johanne var tung i beina og løp jevnt men stemplet på én feil post og ble disket, Stine klarte seg bra og Henriette klarte seg bra med 17.plass i D16.


Lørdag: Torstein lå brukbart an i H40Mosjon, men rotet seg helt bort på en post. Johanne var nok litt trøtt men var tøff og klarte seg bra alene i skogen, Stine kom seg gjennom en tung løype med bare 1 bom og var fornøyd, Henriette hadde en stygg bom i begynnelsen men var relativt fornøyd med resten av orienteringen.


Søndag: Torstein kom seg endelig gjennom (nesten) uten bom, Johanne bommet litt i begynnelsen men klarte seg bra på resten av løypa, Stine irriterte seg grønn over én kjempebom, mens Henriette løp seg opp én plassering i sin jaktstart og skal være fornøyd med innsatsen gjennom helgen.


Oppsummert så kan Hallands 3 dagars på den svenske vestkysten i ferien anbefales. Selv om det var noen trøtte tryner som måtte stå opp tidlig for å løpe 5 km i skogen på ferieturen, så kan svensk godis og grillmat, samt strandliv nytes senere på dagen med god samvittighet.


Skrevet av Torstein

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, SeniorAntall visninger: 400

Eldre artikkel Langarmet løpstrøye
Nyere artikkel Nå starter o-ringen
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen