Godt nytt o-år!

Vi har startet på et nytt år og kanskje noen har tenkt seg på o-ferie i løpet av 2020? Her kommer tips til noen spennende reisemål.
(5. januar 2020) - -
Først kan vi nevne de største og mest kjent o-arrangementene på sommeren: VM, veteran-VM og O-ringen.

VM går i Kolding, Fredericia og Vejle i perioden 6.-11.juli. Dette er det første rene sprint-VM, men for publikum er det tre sprinter og tre skogsløp.

Veteran-VM finner sted i Slovakia og går i perioden 7.-15.august. Sprinten har kvalifisering på et universitetsområde og finale i byen Kosice. Skogsløpene går i kontinentalt terreng med typisk slovensk gropterreng på langdistansefinalen. Bør oppleves!

O-ringen går i Uppsala og Sofie kan varmt anbefale å ta turen hit 19.-25.juli. Selv reklamerer o-ringen med at Lunsen er Sveriges beste o-terreng som må oppleves.

Det finnes mange spennende ferieløp i hele Europa og her er eksempler som virker bra:
- 5 days of Italy: 28.juni til 3.juli med orienteringsløp i Dolomittene
- Kainuu orienteering week i Finland fra 28.juni til 3.juli
- Bubo-cup i Kroatia med spennende orientering på øya Cres. (Emilie har vært der og anbefaler å ta turen - en flott øy med fint terreng og en koselig landby). Fra 6.-10.juli.
- Vil du virkelig på langtur kan kanskje California O-festival friste? 11 dager med orientering, blant annet i redwood forest og med utsikt til Golden Gate Bridge. Fra 21.juli til 2.august.

Vil du kombinere storbyweekend med orientering slik Nina, Evine og Emilie gjorde i høst? Sjekk ut City Race Tour. Årets byer er Coimbra, Santiago de Compostela, Richmond, Brussel, Gdansk, London, Bordeaux, Nicosia og Alicante.

På bildet ser du Nikoline på trening på Cres for noen år siden.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 488

Eldre artikkel God romjul
Nyere artikkel Lovendring fra 1.januar
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen