God laginnsats på KM stafett

Løten o-lag tok med seg mange medaljer hjem fra St. Olav i dag.
(25. august 2019) - -
Det ble gull i D17 og H180 og på lagene løp Evine Nina og Emilie og Trond, Einar og Sigurd. Damene måtte se seg slått av Lillehammer, som var i tet helt fra start. Herrene i H180 derimot, de ledet fra første passering. Faktisk var Trond den første av samtlige lag på første etappe inne på passeringsposten.

June bommet en del på første etappe, men med god gjennomføring på de andre postene og av de to andre jentene på laget ble det sølvmedalje i D13-16. Sølv ble det også til gutta i H17. Her løp Yngve førsteetappe og var på passering som andre lag i klassen. Øystein gjorde comeback etter mange år siden forrige o-løp. Han åpnet med en stor bom på førstepost, men det gikk bedre etter hvert. Marius måtte se seg slått av Kenneth, men var glad for å kunne løpe uten for store smerter. Sølv fikk også damene i D150. Stine ble sendt ut på førsteetappen og dette var en helt ny opplevelse for henne. Det ble mye bom, men det viktigste er jo å finne alle postene. Inger Marie ble heiet skikkelig på ved passering og ble litt satt ut av dette og gikk på en bom. Det skal virkelig litt til å holde konsentrasjonen hele løypa.

Harald, Ole Hans og Kristian fikk bronse i H150, da de var sjenerøse med medaljene i de eldre klassene i dag. Odd Arne var ute på en skikkelig bomtur på sin førsteetappe, men alle på laget fikk fullført. En stor takk til heiagjengen med Arve, Rønnaug, Randi, Viggo og Torstein i spissen.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 766

Eldre artikkel Sju medaljer på KM langdistanse
Nyere artikkel Råtasser til skogs
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen