God Løten-deltagelse på furumoene i Elverum

Revansjeoppgjør i familien Berg.
(26. august 2018) - -
Som vanlig når det er Mjølner-løp i Strandbygda, stilte Løten OL mannsterke, med hele 30 påmeldte! De stifylte og mosegrodde furumoene innbyr til høy fart hvis man klarer å holde orden på stiene, og den fysiske formen er i orden. Mange kunne glede seg over gode kilometertider, selv om plasseringen også var litt nede på lista.
Familien Berg var representert med 3 løpere og en støtteperson med hund. Mor Stine (klasse D17B) og Henriette (klasse D13-14) fikk samme løype i dag, og jeg antar at Henriette er godt fornøyd med solid revansje fra torsdagens klubb-køpp på Budor. Men klubbvenninne June Rogstad Bekkevold kunne Henriette ikke gjøre noe med. Lettbente June tok igjen Henriette med 2 minutter etter noen poster, og dermed vant hun klassa. De 2 Løten-jentene var klart foran neste løper, gledelig med 2 så gode løpere i denne aldersklassa!
Med far plassert som observatør kom også Johanne fint igjennom sin løype på 2,5 km i klasse D11-12. 23 minutter er kjapt og seier til Johanne.
Løten tok grovt for seg på premiebordet med 4 klasseseire i tillegg til June og Johanne. Det var Einar Lien (H65), Marius Øie (H17), Emilie Westli Andersen (D17) og Else Kristine Lien (D17B).
D og H17-klassene var ganske fyldige, så klasseseire var bra prestasjoner av Marius og Emilie. Det ble også flere premieplasser ellers. Her kan nevnes Lis Dæhli (D55), Trond Olsen (H55) og Yngve Volden (H17) som alle ble nr 2 i sine klasser og Harald Berge med en fin 3. plass (H55). Løten hadde hele 8 løpere med km-tid under 7 minutter, den eldste av disse var Einar Lien.

For oss som var løpere, gikk arrangementet helt knirkefritt, men Elverum OK var kanskje litt mer stresset i tidtakerbua med litt datakrøll som følge av strømbrudd. Det gjorde ikke så mye for oss som kan nyte kaffe og kake. Vi kan snakke med klubbkompiser og andre mens vi venter.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Senior, Veteraner, Løp, Krets-/nærløpAntall visninger: 630

Eldre artikkel Nordamerikansk og canadisk mesterskap
Nyere artikkel Innbydelse Nammosamling 2018
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen