Furugampen og Ringreven

Sensongen er på hell, men i helga ble det arrangert o-løp i nærområdet med Furugampen på lørdag og stafetten Ringreven i dag. Det endte med to seiere til Sofie denne helga med suveren seier i Furugampen samt at hun løp ankeretappen på vinnerlaget på Ringreven.
(30. september 2018) - -
Lørdag ble Furugampen arrangert i Furuberget. Her fikk alle bryne seg på løyper på kryss og tvers av både stier og høydekurver. Løten stilte med 6 deltakere på Furugampen og Sofie var suveren i D17- og vant lett.

 

I dag, søndag, var det klart for den morsomme stafetten, Ringreven. Ringreven er en blandingsstafett med 5 løpere per lag og løypelengdene 3 km- 2 km- 5 km- 2 km- 3 km. Løten o-lag hadde i år klart og få i stand 4 lag som må sies å være veldig bra! På fellesstarten kl 11 var det 27 lag som løp avgjøre fra Moelv skole mot Moskogen, Emilie, Evine, Bent Ove og Ole Hans var Løtens utvalgte på første etappen. Etter drøye 18 minutter kom det er grønn/svart drakt først inn til veksling og Emilie hadde allerede skaffet en godt luke ned til lag nummer to med 44 sekunder til Toten-Troll. Svein løp godt på andre etappen og som spekeren som "Det var en god KM-tid til å være en gammel mann". Svein hadde best etappetid på andre etappen og lagde der med en enda større luke til Yngve på tredje etappen med 1 min og 23 sek. Yngve løp også bra på 5 km, men Lillehammer og Toten-Troll kom sammen og hadde nok litt fordel av å være to stk slik at de tok litt inn på Yngve tidsmessig, men han holdt også teten helt inn. Før 4 etappen var det ca 50 sekunder ned til lag nummer to og tre. Harald la ut i bra fart på sin 2 km og Kristian kom med uttalser på arena at han trodde denne 2 km ville være perfekt for Harald. Etter 5 km begynte vi også å frykte at Vang o-lag kunne ble skumle mot slutten for vi viste alle at Sofie mot Kenneth Bilstad fort kunne bli hardt hvis avstanden ut på siste etappe var for liten. Harald gjorde som Kristian trodde og gjorde en knallbra etappe som sørget for at avstanden ned til Vang på tredje plass var på 2 min og 52 sekunder før siste etappen med Toten-Troll som løp ut som nummer to, 27 sekunder bak ankerkvinne Sofie. Sofie løp uvitende foran i løypa, men viste at Kenneth ville gjøre sitt for å ta igjen henne. Sofie var imidlertid sterk i dag og løp akkurat fort nok til å holde Vang o-lag bak seg og differanse mellom Sofie og Kenneth i mål ble til slutt på 19 sekunder.

På stafett er alle løpere viktig og med den gode laginnsatsen var førstelaget til Løten o-lag fortjente vinnere av årets Ringreven!

De tre andre Løten-lagene hadde også god innsats og alle Løten-lagene ble topp 20. Løten 4 med Ole Hans, Helge, Marius, Herman og Nina ble nr 13, Løten 2 med Evine, Einar, Iver, Elin og Arvid ble nr 16 og Løten 3 med Bent Ove, Eli, Martin, Torgeir og Kristian nr 19. Det var i tillegg flere som tok turen som heiagjeng og gjorte en strålende innsats, det er også viktig på en stafett. Selma og Eskil løp N-åpen i tillegg til god innsats på heie-fronten.   

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, Løp, Krets-/nærløpAntall visninger: 1140

Eldre artikkel Klubbkøppen - morsomme løyper i fjellterreng
Nyere artikkel Bli med på finalen i klubbkøppen 2018!
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen