Endelig er Nammocupen i gang!

Johanne, Tage, June og Henriette trosset lørdagens regnvær og representerte Løten i årets første Nammocup. Mellomdistanse i Brynsåsen stod på programmet.
(6. juni 2020) - -
Litt om litt har samfunnet begynt å normalisere seg og endelig er årets Nammo-cup for ungdommen kommet i gang. Første løp gikk lørdag av stabelen på Brynsåsen sør-kartet, i Stange, med OL Vallset/Stange som arrangør. 117 påmeldte løpere fordelt over startpuljer fra kl 11 til kl 15.
Løten-løperne Johanne, Tage, June og Henriette var i siste startpulje på slutten av dagen, og fikk seg en våt, men fin tur i skogen.
I klassen D13-14 var Johanne, og Mina fra Vang, de eneste «Hedmarks»-jentene mot 6 jenter fra gamle Oppland. Mina vant og Johanne kom på 2.plass, og var godt fornøyd med løpet tross noen bom, likte selv veivalget og måten hun løste 3-4 strekket på, som var et relativt vanskelig parti.

Tage startet sist blant sine 9 konkurrenter i H13-14 klassen, og fikk problemer tidlig i løypa. Han bommet til post 4 og valgte til slutt å kaste inn håndkleet. Var noe fortvilet over å ikke finne frem, men det er sånt som skjer og han skal få ros for å stille opp.

Henriette og June var de to siste jentene ut i D15-16 hvor 11 jenter løp, de øvrige jentene i klassen startet tidligere på dagen. June var fornøyd med løpet og løp inn til en fin 3.plass. Henriette fulgte opp med 4.plass, men var ikke så veldig blid i bilen på vei hjem på grunn av litt bomming. Men med 7 av 9 konkurrenter bak seg på resultatlista skal de være godt fornøyde med innsatsen, og ikke minst vant de den lokale «konkurransen» mot Vang-jentene.

Det var flere som bommet i skogen i dag, og det var tidvis noen vanskelige partier, men bra innsats og honnør til ungdommen likevel. Håper at disse korona-tiltakene snart blir unødvendig, for selv om det var regnvær så hadde det nok vært bedre for Mjøs-O-ungdommen å kunne fått hilse på hverandre på samlingsplass før og etter målgang. Man skal ikke undervurdere viktigheten av det sosiale rundt Nammo-løpene, det betyr nok mer enn man vanligvis tror.

Allerede neste helg er det ny runde i Nammo-cupen, da er det mellomdistanse i Snertingdal.

Det må for øvrig opplyses om at redaktøren ønsket at journalisten skulle ta liggende bilder, men det var litt vanskelig å få tatt alle bildene liggende der ute i den våte lyngen.

Skrevet av Torstein.

Linker

Kategorier: Nyheter, 14-16 årAntall visninger: 256

Eldre artikkel Løyper fra trening 4.06.20
Nyere artikkel Trening 11.juni
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen