En oppsummering av o-landsleiren 2018

Flere har sikkert fått med seg at Henriette og June har vært på o-landsleir i Kristiansand i sommer. Her kan du lese om opplevelsen med deres egne ord. 
(16. august 2018) - -
Vi (June og Henriette) var på O-landsleir fra 5. august til 8. august på katedralskolen i Kristiansand. På søndagen var vi på hovedløpet (sprint) først, og dro videre til skolen for O-landsleir. Da vi kom til skolen ble vi tatt godt imot av de vi skulle sove på rom med, Oppland- og Hedmark-jentene. Klokka 16:45 var det kretsmøte og der fikk vi litt informasjon om hva som kom til å skje videre. Etter kretsmøte skulle treningsgruppene samles og bli kjent. Vi kom på samme gruppe og vi hadde litt forskjellige navneleker for å bli bedre kjent med gruppa. Når vi var ferdig med det gikk vi for å spise taco og da var vi også sammen med treningsgruppa for å bli enda bedre kjent. Maten var veldig god! Etter maten var det disko, med et band bestående av gamle orienteringsløpere som spilte først og deretter et annet band. Vi var på diskoen når det første bandet var der, men når de var ferdig og det andre skulle spille gikk vi siden band nr. 2 hadde litt rare rockesanger

 

.På mandag dro vi til Bragdøya. Først så hadde vi øy-vandring der vi gikk rundt å gjorde forskjellige aktiviteter med treningsgruppa vår. Det var veldig gøy! Etter vi hadde spist var det crazy-o. Det er et orienteringsløp der kartet ikke stemmer helt. Det var myrer som var tatt bort, postene var ikke plassert midt i sirkelen på kartet. Det var også veldig gøy, men det ble en del leting etter posten siden ting ikke stemte. Så tok vi båten tilbake og når vi kom til skolen var det middag. Når vi hadde spist var det et inspirasjonsforedrag. Det var et bra foredrag.

På tirsdag var det forskjellige treningsaktiviteter. Først var vi i skogen og løp forskjellige løyper der. Det var morsomme løyper og vi fikk prøve litt av hvert. Når vi var ferdig der dro vi til et annet sted der man kunne løpe sprint eller prøve ski-o. Vi prøvde ski-o! Det var veldig gøy, og det skal vi gjøre mer av! Når vi kom tilbake til skolen var det middag og kretsmøte. Etter det var det disko igjen, men vi droppet det og lagde heller kostymer til kretsstafetten. Vi dro til europris og kjøpte utstyr og satt hele kvelden og lagde det. Vi hadde det gøy da!

På onsdag var det kretsstafett. Vi var på lag sammen med to andre gutter fra Hedmark, og utkledd som roboter var vi klar for innsats. June løp førsteetappe. Hun løp bra, men ble dessverre disket. Alle på laget løp likevel, og Henriette løp sisteetappe. Men det var veldig gøy selv om vi ble diska. Ingen på laget tok det så seriøst siden vi løp med en diger pappeske på oss og med masse ballonger flagrende bak oss! Når det var ferdig dro vi hjem. Det har vært en veldig morsom uke der vi har lært mye og fått mange nye venner! Vi SKAL på HL og OLL neste år også!!

Skrevet av Henriette Berg

Kategorier: Nyheter, 14-16 årAntall visninger: 456

Eldre artikkel Klubbkøpp 4 neste uke
Nyere artikkel Treninger i o-tavla
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen