En oppdatering fra POM

Sigurd, Lis, Emilie og Marius er i Portugal på o-løp. Her er en liten hilsen fra sol og varmegrader.
(3. mars 2019) - -
Portugal O meeting byr som vanlig på mange løp, mye folk og spennende terreng. Vi startet fredag med model event i skog. Her var det lettløpt og fint, og vi gledet oss til første løp lørdag. Men før den tid løp Marius og Emilie sprint i Figueira da Foz. Byen bød på litt norsk sprintorientering med blanding av park og høyre/venstre-vegvalg.


Lørdag var det klart for første etappe i POM og vi så fint og lettløpt terreng på begge sider av vegen ved samlingsplass og start. Sjokket ble derfor stort for flere når vi løftet opp kartet og så at det var nesten helt grønt. Det ble dermed mye bushing og bomming, i alle fall for undertegnede. En fem minutters bom på førstepost er ikke akkurat drømmestarten på o-sesongen. Mot slutten, etter å ha løpt noen kilometer i kratt og tett, ble det lettløpt og fint, med mulighet for høy fart. Sigurd endte på 7.plass i klassa si, så alt gikk ikke helt etter boka.


På kvelden var det nattsprint i et område med to ulike deler: litt norskaktig i starten og mer eksotisk med trange gater og ikke kvadratisk system på slutten. Med mye folk og lykter ble det action.


I dag har vi løpt mellomdistanse i et nytt terreng ganske nærme hotellet. Sigurd stakk ut to timer før oss andre og da han kom i mål kunne han rapportere at man måtte løfte beina høyt over einerkrattet. Dermed forventet vi det verste, og Marius og Emilie ble positivt overraska da eliteløypene kom i kontakt med et område som var mer lettløpt. I dag vant Sigurd oppskriftsmessig, med to sekunder. Han gikk også pre-o senere på dagen. Nå mangler det to løp før POM er over. Vi håper at sola og finværet holder seg, selv om YR spår regn i bøtter og spann.

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 131

Eldre artikkel Bli med Mjøs-o til Tiomila
Nyere artikkel 10.plass på sprint
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen