En helt grei sprintstafett og mellom

Bjørnar og Evine gikk inn til i mål som 13 lag på søndagens sprintstafett. Mandag ble hun nr. 19 på mellomdistanse.
(5. februar 2018) - -
De klarte dermed ikke å gjenta fjorårets gode sprintstafettprestasjoner. Norges 1.lag endte på en 5.plass etter å ha gått inn som nummer 9 i mål (kun beste lag fra nasjonen teller i de offisielle resultatene).

Evine gir en god beskrivelse av forholdene i Bulgaria:
Det var ikke så mye bedre forhold på dagens sprintstafett, men det gikk allikevel greit med fellesstart. Jeg hadde kort gafling på 1. etappe, så da var jeg ikke så langt bak, men det gjorde at jeg fikk den lengste gaflinga på sisteetappen min. Både herrene og damene hadde snupost rett etter en åpen bekk, som til slutt ble et stort gjørmehull. Men det var ikke det eneste stedet i løypa der man kunne ta seg en dukkert. Det var flere "små myrer" underveis i løypa og rett før mål fikk man vaska skia i en stor vanndam. Teknisk så har det gått greit, men er noen valg som kunne vært litt bedre. Fysisk er det helt greit, men det er litt vanskelig å gå på ski noen steder der snøen er borte og man burde heller hatt joggesko.

Eskil Frøisland fra Vang OL ble nummer 12 på sprinten i junior-VM.

I dag er det mellomdistanse. Evine endte på 19.plass, 5:19 bak Tove Alexandersson som tok sitt tredje gull på tre dager. Evine sier hun mangler litt på langrennsfarten for å henge med de beste. Evine melder om skare og kutteforhold på dagens konkurranse. Anna Ulvensøen ble nummer 8. Den beste norske prestasjonen stod Øyvind Watterdal for, med sin 4.plass, kun sekunder fra bronsen.

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 1123

Eldre artikkel 23.plass på åpningsdistansen i EM
Nyere artikkel Velkommen til stafettmøte
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen