Egentrening i Sjømarka

Det har blitt laget et treningsopplegg i Sjømarka som er til fri benyttelse for Løtenfolk i disse dager hvor all organisert aktivitet er innstilt.
(22. mars 2020) - -
Vi minner om at Folkehelseinstituttets anbefalinger for å unngå risiko for spredning av corona også gjelder for egentrening. Dette innebærer at vi ber om at dere tar løypene alene eller evt kun med egne husstandsmedlemmer. Hold avstand hvis dere skulle treffe på andre i løypene, og ikke ta på merkebåndet på postene med hendene.

 

Angående løypene: Parkering enten ved start eller mål går an hvis det ikke allerede står noen der. Ikke parker langs vegen, det kan komme tømmerbiler som skal inn på tømmersorteringa. Postene er merket med røde og hvite plastbånd. Det er stort sett bart, men det vil være noen områder med snø og is, så sko med pigger er en fordel. Det er spesielt ett nytt område med hogst. Det er tegnet inn sånn ca hvordan det nye hogstfeltet er på kartet, men båndene ble hengt ut i mørket så det er veldig omtrentlig. Vær nøye med kompasset, og kos dere i de fine områdene! De stygge områdene får man bare krangle seg gjennom og glemme.

Løypene blir sendt ut på mail til medlemmer i Løten o-lag forhåpentligvis i løpet av dagen. Link til løypene er lagt ut i spond-appen under Løten o-lag sin gruppe der. Hvis det er medlemmer som ikke har tilgang til spond eller ikke får mail i løpet av dagen kan dere henvende dere til Marius eller Nina for å få de. Send mail til enten mariusoie1(alfakrøll)gmail.com eller nina_smestad(alfakrøll)hotmail.com. Det klarer seg å sende mail til en av oss.

Spond er en app vi bruker for å infomere om trening og andre klubbaktivteter. Alle aktiviteter legges selvfølgelig ut på hjemmesiden, men spond brukes som en ekstra påminnelse. Medlemmer som ikke har denne kan laste ned appen som heter Spond og deretter søke opp "Løten o-lag" i grupper eller be om å få link til gruppa av enten Nina eller Marius (se mailadresser over).

Kategorier: Nyheter, Kart, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, LøpAntall visninger: 464

Eldre artikkel Avlysning av vårløp og krisepakke fra regjeringa
Nyere artikkel Se hva vi trener for tida
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen