Danmarkstur i mars

Vi satser på å starte årets sesong i Danmark på Nordjysk 2-Dagers, slik som i fjor.

(17. januar 2019) - -

Årets Nordjysk arrangeres 15.-17.mars i området rundt Tranum på vestkysten av Jylland. Vi satser på overnatting på Landal Rønbjerg drøyt 30 min kjøring sør for løpene. Det blir litt lengre kjøring fra ferga og til løpene enn i fjor, men de passende overnattingsstedene nærmere hadde ikke ledig kapasitet. Det ser imidlertid veldig fint ut på Rønbjerg.

Link til hjemmeside: Rønbjerg

De som fyller en leilighet alene kan bare bestille leilighet selv med en gang. Øvrige anbefales det at går sammen om å fylle opp leiligheter slik at det blir billigst mulig for alle.

Vi har i tillegg en intern påmelding for å få oversikt over hvem som blir med, og for at vi skal få plassert dem som ikke har fullt i en leilighet alene sammen med andre i samme situasjon. Angi om du har bestilt eller skal bestille leilighet selv. Fint om man også skriver om det evt er overnattingsplasser til overs i "Annet-feltet" i påmeldingen. Det virker som det er god kapasitet på Rønbjerg, men sikkert greit å være tidlig ute uansett. Vi vil sørge for bestilling av nok leiligheter slik at alle får tak over hodet etter fristen på den interne påmeldingen den 30.januar. Den interne påmeldingen ligger på Eventor her: Link 

Håper vi blir en fin gjeng i Danmark i mars!

Marius, på vegne av Sportslig utvalg

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 år, Junior, Senior, VeteranerAntall visninger: 948

Eldre artikkel Mjøs-O-turer våren 2019
Nyere artikkel NM og hovedløpet i ski-o
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen