Camp Norway, Barcelona og Istanbul

I helga har Emilie og to Vang-gutter vært på Camp Norway i Vestfold og Telemark. Andre stiller til start på mer eksotiske steder.
(5. november 2017) - -
Sprint var temaet for helga og Camp Norway bød på økter i Tønsberg, Brunstad, Larvik og Brevik. Helga åpna med nattsprint på NM sprint-kartet fra 2015. Her var det kartbytte og mange strekk over en haug. Både hodet og beina fikk kjørt seg på den første økta. Overnattingen var på Oslofjord Convention Center og måltidene vi fikk var av høy standard.
Lørdag var en dag med to bra økter. Første økt var en knockoutsprint der vi bodde. Fra VM 2020 kommer en ny sprint på programmet og her var det en mulighet til å øve på dette. Vi løp tre sprinter med 20 minutters mellomrom, så det ble en lang økt hvor man mått nullstille hodet flere ganger. Heatene var avansert og på siste runde fikk vi også velge gafling selv, uten å se hva de andre valgte. Andreøkta den dagen var downhillsprinting i Larvik. Her var det mulighet for å ta det litt roligere. Emilie benytta muligheten til å løpe hardt oppover og flyt nedover. Søndag var siste dag og da regnet letta litt ble det ikke så ille. Vi fikk testa oss i NM sprint-løypene fra 2009 i Brevik. Her var det litt trange gater og en del stigning. Det var lagt opp til at man skulle løpe løypa igjen så fort man klarte etter ca 30 min, men Emilie valgte å stå over denne gangen.

Ei bra treningshelg i morsomme sprintterreng er gjennomført i Norge. I Barcelona har Inger Marie Øygard vært på tur med o-damer fra Hamar. De har løpt orientering på Mont juïc og løpt langtur fra Tibidabo. En opplevelsesrik helg, med andre ord. Karl Petter Opsahl er på tur med Höst-Öst og de første løpene er 5 dagers i Istanbul. Totalt ble Karl Petter nummer 3 i sin klasse. Vi gratulerer! Det kommer nok flere oppdateringer fra Höst-Öst utover, da både Svein Godager og Arvid Bratlie også skal slenge seg med.

Foto: Kjell Magne Nordvi

Kategorier: Nyheter, SeniorAntall visninger: 1120

Eldre artikkel Kjærringmøte november
Nyere artikkel Til dere som skal på sesongavslutning
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen