Bysommer

Tre Løten-jenter har deltatt på noen løp i Oslos versjon av 5-dagars for ungdom. Les Henriettes beskrivelse her.
(3. juli 2020) - -

Den 29. – 30. juni dro jeg (Henriette), June, Johanne og Torstein til Oslo for å delta på 2 orienteringsløp og samling med mjøs-o. Tre av oss deltok, mens Torstein var med som leder.

Mandag den 29. juni kjørte vi ned til Oslo og rett på samlingsplass. Denne dagen var det langdistanse. Det ble laget morsomme løyper, i et terreng som alle tre syntes var litt krevende. Ikke et terreng vi er vant med her i nærheten. June gjennomførte et bra løp med litt bom denne dagen. Junes beskrivelse av løpet: jeg bommet på en del poster og jeg kom ganske feil på langstrekket, men overlevde. Johanne løp også et fint løp. Hun var fornøyd med starten av løpet, men fikk dessverre en større bom på slutten. Jeg, Henriette, er fornøyd med deler av løpet, men hadde også noen bom, spesielt en litt større, men kom meg greit gjennom til slutt. Vi er alle greit fornøyde etter løpet og synes dette var en spennende løype med nye utfordringer.

På kvelden reise vi til en folkehøyskole sammen med mjøs-o. Der spiste vi alle pizza før vi fikk rom og hadde en koselig kveld med andre o-løpere.

Neste dag, tirsdag, hadde vi trening i terreng som ligner terrenget der hovedløpet vil foregå. Dette var da en positiv økt for de av oss som skal delta på dette løpet, og generelt god læring for alle løpere. Det var et bra opplegg og alle tre synes det var en morsom og lærerik trening.

På kvelden var det igjen klart for et nytt løp, denne dagen mellomdistanse. Denne dagen var det også et litt ukjent terreng for oss fra Løten, men vi fant fort ut at dette også var et morsomt terreng å løpe i. Det var også lagd gode og utfordrende løyper. For June sin del sier hun selv at det gikk bedre enn dagen før, selv om hun synes det var kaldt og at hun bommet en del på første post, overlevde hun dette også forteller hun. Hun gjennomførte alt i alt et godt løp. Johanne hadde også et bra gjennomført løp, der det meste av løpet gikk bra, men bare en bom på slutten. Jeg er også greit fornøyd med løpet, spesielt med slutten, men jeg hadde også noen bom i dag som i går. Men jeg synes det var morsomme og lærerike løyper med mange gode utfordringer underveis.
Alt i alt er vi alle tre greit fornøyde med alle løp, og vi har også kost oss veldig på en etterlengtet samling igjen med mjøs-o. Dette har vært to fine dager, der vi har fått mer god erfaring og testet forskjellige løyper og terreng.

Linker

Kategorier: Nyheter, 8-13 år, 14-16 årAntall visninger: 311

Eldre artikkel Krevende i knottens rike
Nyere artikkel Sommertrening fra Flystripa
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen