Bronsemedalje

Evine og Bjørnar fikk i kveld utdelt bronsemedalje fra VM i Russland tidligere i år.
(28. november 2017) - -
I mai ble det kjent at russiske Polina Frolova hadde testet positivt på det forbudte stoffet meldonium. Dermed ble det russiske laget fratatt sin sølvmedalje og Norge rykket opp på bronseplass.

- Det er først og fremst trist at dette har skjedd. På den andre side er bra at systemet fungerer, og at de som ikke forholder seg til reglene blir tatt. Om det var et bevisst forsøk på juks eller bare sløvhet fra utøverens side, er det ikke opp til oss å dømme. For vår del gir det ikke noe glede å få en medalje på denne måten, sier landslagstrener i skiorientering, Christian Hohl.

I kveld ble medaljene delt ut i under verdenscupuka i Finland.

Det ble også gått renn i dag. Mellomdistanse stod på programmet og Lars Moholdt stod igjen for beste norske prestasjon med sin 2.plass. Evine rykket opp til 19,plass i dag, men var hele åtte minutter bak Tove Alexandersson.
Evine sier hun er bedre fornøyd med dagens løp, men erkjenner at hun er noen minutter for langt bak. Hun kan fortelle at det er bra med snø i terrenget. Det er kaldt i terrenget, men varmere på stadion. Løypene inneholder mye smalspor, altså skuterspor, og det er sånn Evine liker det.

I morgen er det hviledag før det er langdistanse fellesstart på torsdag.

FOTO: Øyvind Wiggen
Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, Ski-oAntall visninger: 1412

Eldre artikkel Evine åpnet med 22.plass
Nyere artikkel Sprek gjeng
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen