Bra deltakelse på sommertrening 3

Totalt 36 løpere fant i går kveld vegen til Fløta.
(12. juli 2018) - -
Bjørnar hadde laget fine løyper med diamantgafling på det nytegnede kartet i sprintnorm over Brynsåsen nærmest Klevfos. Hans Marius har synfart i fjor og i vår, og Bjørnar har digitalisert. Dette blir veldig bra når vi etter hvert får et sammenhengende kart på begge sider av Svartelva, inkludert Engelaugshagan og Klevbakken. Forhåpentligvis blir det en løsning for å komme seg over elva fra Klevfos etter hvert også.

 

Mange fikk nok kjenne ordentlig på varmen, noe antallet brutte løpere sier noe om. Det ble nok også litt bomming på grunn av at det er uvant med 1:5000 i skogen. Likevel virka det som de aller fleste hadde hatt en fin tur i Brynsåsen. En del prøvde også badetemperaturen i Svartelva etterpå. Ifølge ryktene ble det nok imidlertid mer rulling i Neymar-stil enn bading siden det er slunkent med vann i Svartelva, som de fleste andre steder på østlandet.

Resultatmessig var Lars Skjeset og Marte Narum raskest i den lange løypa, Knut Johan og Nina raskest i mellomløypa, og Halstein vant spurtoppgjøret med Knut i kortløypa.

Resultatene kan ses på Eventor her: Resultater

Vi hadde litt problemer med tidtakinga, så tidene kan være litt feil til førstepost. Jeg har skrevet noen setninger om det under arrangementsinformasjonen på Eventor.

Skrevet av Marius

Kategorier: Nyheter, 14-16 år, Junior, Senior, Veteraner, TreningsløpAntall visninger: 406

Eldre artikkel Ny seier til Sigurd
Nyere artikkel 3 på rad for Sigurd
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen