2 andreplasser til Evine

I helga har det vært ski-o-treff på Natrudstilen. Løten hadde fire deltakere på start.
(7. januar 2018) - -
Lørdag var det to konkurranser: mellomdistanse og nattsprint. Sigurd og Evine tok henholdsvis 1. og 2.plass i sine klasser, H60 og D21. Evine var 13 sekunder bak vinneren Andrine Benjaminsen.
- Seieren glapp på fire fall, hvorav tre i motbakke, sier Evine. Litt klønete, med andre ord, men det var ganske løs snø i spora og Evine klarte ikke å holde seg på beina gjennom hele løpet. Hun gikk likevel inn til en sterk 2.plass. Sigurd utklassa konkurrentene, med nesten et kvarters seiersmargin. På kvelden var det nattsprint som skulle danne grunnlag for jaktstarten i eliteklassene søndag. Evine kom på delt 3.plass med Audhild Bakken Rognstad fra Emblem IL.
- Der fikk jeg egentlig aldri noe bra flyt og jeg tror jeg tok et dumt vegvalg i starten. Det gjorde at jeg kom litt bak på søndagens jaktstart, men det var tett rundt meg og jeg fikk folk å gå med, sier Evine.
Søndag var det forkorta langdistanse på programmet. Eliteklassene hadde jaktstart og Evine dro ut som nr.3 Hun jobbet seg opp i feltet og kom i mål som nr.2. Anna Ulvensøen, som startet først, klarte ingen å tukte i dag.
- Jeg tok litt feil på det første langstrekket oppover, men gikk riktig på langstrekket nedover igjen. Det var der jeg dro forbi, sier Evine. Emilie stilte også til start på langdistansen. Hun starta i fellesstart med to andre og kom i mål som nr. to av disse jentene. Hun synes det var hardt og brutalt med de nesten 200 høydemeterne opp til post 2, og utfordrende og artig i løssnøkjøringene ned igjen fra toppen. Lis og Sigurd Dæhli var alene i sine klasser og vant dermed. De ønsker nok seg noen konkurrenter, men hadde nok likevel en fin søndag i skisporet.

FOTO: Knut Andersen

Linker

Kategorier: Nyheter, Senior, VeteranerAntall visninger: 371

Eldre artikkel Ypperlig skiføre i Mosjømarka
Nyere artikkel Kun innetrening i dag
blog comments powered by Disqus

Ditt navn
Din e-postadresse
Emne
Skriv din melding ...
x

Filtrering:

Sorter på:

Velg kategori(er)

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen