Junior/senior
Løten o-lag har en liten, men mangfoldig gruppe av juniorer og seniorer. Løperne er aktive på løp rundt om i hele landet og Løten setter spor i de store løpene.

Har du lyst til å løpe for Løten er du hjertelig velkommen.

Løten o-lag har i samarbeid med Hamar OK og Vang OL tirsdagstreninger for satsende junior- og seniorløpere. Her skal det være et kvalitetsopplegg hver eneste uke! Følg med i aktivitetskalenderen for informasjon for hver uke. 


LØTENS DAMELAG SLO TIL MED SØLV PÅ NM-STAFETT I ASKER 14.SEPTEMBER 2014. På laget løp Sofie Johansson, Evine Westli Andersen og Emilie Westli Andersen. Løtens damer har aldri tatt noen medalje i seniorstafett for kvinner tidligere. Vi gratulerer jentene med en flott prestasjon! 

På NM sprint 2014 i Trondheim tok Løtens mest lovende junior, Evine Westli Andersen, BRONSE i D17-18.

I Venla 2014 vekslet Løten som nummer 7 på 1.etappe! Sofie Johansson løp en kjempebra etappe i sin første Venla-stafett i Løtendrakta. Laget satte klubbrekord og ble til slutt nummer 76 i den store stafetten.

På NM langdistanse 2014 i Asker tok den andre av Løtens lovende juniorer, Emilie Westli Andersen, SØLV i D19-20. 

På NM stafett skiorientering 2015 tok Løtens damelag bronsemedaljen. På laget gikk Evine Westli Andersen, Lis Dæhli og Emilie Westli Andersen.

Denne bragden gjentok damene på NM ski-o stafett i 2016. Da med Evine Westli Andersen, Sofie Johansson og Emilie Westli Andersen på laget. 

I 2017 tok jentene et steg oppover på pallen og det ble SØLV på NM stafett i skiorientering med dette laget: Marte Fallbakken Berge, Emilie Westli Andersen og Evine Westli Andersen. 

 

Evine Westli Andersen representerer Norge i skiorientering sesongen 2014-2015. Dette gjorde hun også i 2013-2014. I 2015 ble hun tatt ut til å gå EM for senior i Lenzerheide i Sveits og junior-VM på hjemmebane i Løten. På NM langdistanse 2015 tok Evine SØLV. På tilsvarende distanse i 2014 tok hun GULL. 

På junior-VM på hjemmebane i februar 2015 tok Evine SØLV på sprinten. Pallen ble helnorsk, med Anine Ahlsand, Nydalens SK på 1.plass og Andrine Benjaminsen, Lillomarka o-lag på tredjeplass.
I 2017-sesongen har Evine denne merittlista: 6.plass på EM sprintstafett i Imatra i Finland sammen med Bjørnar Kvåle, NM gull mellomdistanse og NM sølv langdistanse i skiorientering.Sommeren 2017 fikk Bjørnar og Evine en 3.plass og bronsemedalje på VM sprintstafett etter at en russisk kvinne ble tatt for doping. Medaljen ble utdelt på første verdenscuprunde i Finland november 2017.

Løsningen er designet og utviklet av Bjørnar Bjørke Olsen